Workshops Volwassenen

Ook voor volwassenen en tieners is genoeg te doen. Dit kan tijdens een workshop naar keuze. Je kunt vanaf 4 personen een workshop reserveren met je vriendinnen, zussen, collega’s en meer, ik kom graag naar jullie toe. Ook zijn de workshops voor volwassenen heel geschikt voor een vrijgezellenfeestje, een teambuildingsdag, een bedrijfsuitje of een babyshower bijvoorbeeld.
De prijzen zijn inclusief al het nodige materiaal.
Hieronder volgen een paar voorbeelden

Workshop stippen met 3d verf

Een schilderij met 3d verf in een speciale stippel-techniek. Het schilderij is 30 x 30 cm. Omdat het 3d verf is, liggen de stippen ook echt op het werk. In deze workshop leer je hoe je deze techniek toe kunt passen.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en kost € 25,00 per persoon.

Workshop 3d verf schaaltje met servet en blokjes techniek

Met 3d verf en een servet versiert u een schaal naar keuze.

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 20,00

Workshop mozaïek op glas

Tijdens deze workshop wordt een schaal versierd met 3d verf en mozaïek. Omdat de verf ook watervast is, is de schaal ook te gebruiken en af te wassen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 22,50 per persoon.

Tijdelijk niet beschikbaar

Workshop mozaïek op MDF

MDF van wel 26 cm hoog beplak je met mozaïek naar keuze, in je eigen stijl en kleur natuurlijk. Alles wordt daarna afgewerkt met Foam Clay Uiteraard krijgt je MDF een prachtige standaard erbij. Je kunt ook kiezen voor een spiegel. Deze workshop duurt ruim 3 uur en kost € 25,00 per persoon.

Workshop Glasetsen

In deze workshop leer je hoe makkelijk het is om met glasets te werken. Eerst oefen je op een potje oid, pas als jij tevreden bent maak je je kunstwerk voor die avond. Dat kan zijn een vaas, een bak, een fles of schaal bijvoorbeeld. Als het maar van glas is.

Deze workshop kost € 17,50 per persoon en duurt 1,5 a 2 uur.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden of meer informatie aanvragen.

    Terug naar het overzicht