Open atelier

Tijdens het open atelier beslis je zelf wat je wilt doen.  Iedereen is bezig met zijn eigen creatieve ding. Scrappen, kaarten maken, glasets, een bullet journal, 3d verf, klei, interieurdecoraties en zelfs breien of haken is mogelijk.

Op deze ochtend of avond mag je gebruik maken van al mijn gereedschappen. Je mag je eigen materiaal meebrengen of koop tijdens het open atelier iets uit mijn voorraad. Ik heb veel glaswerk, mdf en papier bijvoorbeeld. Ook heel veel materiaal om van alles te versieren (embellishments genoemd).

Even binnenlopen om een flesje 3d verf of wat Foam Clay te kopen, ook dat kan.

De prijs is € 9,00 per persoon, dat is inclusief gebruik van mijn gereedschappen en natuurlijk mijn hulp als dat nodig is. Exclusief materiaal wat je extra nodig hebt.
Natuurlijk zorg ik ook voor een kopje koffie of thee.

Kom je vaker, dan kun je een kaart kopen voor € 36,00 voor 5 keer.

Je kunt je aanmelden voor een open atelier via onderstaand formulier, of vraag een datum aan als je met meerdere personen wilt komen.

  Gewenste datum open atelier. Individueel via gemelde datum, vanaf 2 of meer personen kun je een eigen datum aangeven.
  Ivm de Corona is het momenteel alleen mogelijk om je op te geven voor een mini-atelier van anderhalf a twee uur. Hier zijn maximaal twee mensen welkom.


  Eigen datum:

  Terug naar workshop overzicht

  Zo nu en dan heb ik ook een inloopatelier. Dan kun je wel even gebruik maken van mijn gereedschap of een papiertje kopen, maar het is geen moment om de hele tijd te blijven. Je kunt komen zonder je aan te melden. De tijden vind je in de kalender.

  Ik ben ook open op afspraak. Mail of bel mij even als je langs wilt komen.