Zelfgemaakte kaarten

Kaarten Maken

Kaarten Maken is voor veel mensen nog een leuke hobby. Er zijn veel technieken en mogelijkheden. Ook komt er weer regelmatig iets nieuws op de markt.

Omdat ik mij kan voorstellen dat je zelf niet al deze apparaten, mallen en andere materialen kunt kopen (dat kan ik ook niet hoor), kun je in mijn atelier gebruik maken van alle gereedschappen die ik heb. Een keer per maand heb ik een kaarten atelier op de vrijdagochtend. Ik maak voor die ochtend een aantal voorbeeld kaarten, maar je mag zelf bepalen wat je graag wilt doen.

Een keer per maand ga ik ook naar de Baanveger in Ermelo. Ik bereid voor deze workshop altijd een aantal voorbeelden voor en neem alle materialen mee om deze kaarten, of een variatie daarop te kunnen maken. Natuurlijk zorg ik daar ook voor hulp als dat nodig is.

Voor beide ochtenden geldt dat je twee kaarten kunt maken. De kosten zijn € 7,50 per keer. Omdat de Welzijn Ermelo een welzijnsorganisatie is, is het heel laagdrempelig. Je betaalt daar maar € 6,00 per keer (excl. koffie of thee).

In de kalender kun je vinden op welke data je terecht kunt. En via het formulier hieronder kun je je aanmelden.

Ivm alle maatregelen van de overheid is het kaarten maken voorlopig niet mogelijk. Je kunt je wel aanmelden voor een mini-atelier en dan kiezen voor kaarten maken.

onbekend