Zelfgemaakte kaarten

Kaarten Maken

Kaarten Maken is voor veel mensen nog een leuke hobby. Er zijn veel technieken en mogelijkheden. Ook komt er weer regelmatig iets nieuws op de markt.

Omdat ik mij kan voorstellen dat je zelf niet al deze apparaten, mallen en andere materialen kunt kopen (dat kan ik ook niet hoor), kun je in mijn atelier gebruik maken van alle gereedschappen die ik heb. Soms heb ik eenspeciaal kaarten atelier. Ik maak voor die dag een aantal voorbeeld kaarten, maar je mag zelf bepalen wat je graag wilt doen.

Een keer per maand ga ik ook naar de Baanveger in Ermelo. Ik bereid voor deze workshop altijd een aantal voorbeelden voor en neem alle materialen mee om deze kaarten, of een variatie daarop te kunnen maken. Natuurlijk zorg ik daar ook voor hulp als dat nodig is.

Vanwege de maatregelen omtrent Covid 19 staan de activiteiten voor het kaarten maken op een laag pitje. Wel kun je tijdens het mini atelier terecht om kaarten te maken.

In de kalender kun je vinden op welke data je terecht kunt. En via het formulier hieronder kun je je aanmelden.

    Ivm alle maatregelen van de overheid is het kaarten maken voorlopig niet mogelijk. Je kunt je wel aanmelden voor een mini-atelier en dan kiezen voor kaarten maken.

    onbekend