Waarom ik doe wat ik doe?

Waarom ik doe wat ik doe?…………..
Gewoon om dat het mijn hobby is. Het is mijn hobby om creatief bezig te zijn, om nieuwe dingen te bedenken. Ik haal uit dingen die ik zie weer nieuwe inspiratie en dat blijft maar door gaan.
Toen ik 15 jaar geleden in een hobbywinkel begon met werken merkte ik dat ik het geven van workshops erg leuk vond. Want wat is er nou leuker dan het delen van je ideeën? En samen lekker creatief bezig te zijn?
Toen de hobbywinkel van eigenaar veranderde ben ik thuis verder gegaan. Eerst gewoon aan de keukentafel, toen in een echt kamertje wat ik stiekem mijn atelier noemde en nu… nu geniet ik van een echt atelier. Mooi licht, lekker ruim en vooral veel, heel veel spullen om mij heen. De inspiratie ligt voor het oprapen (nu alleen nog wat meer tijd misschien?)