Voorstellen

Ik ben Lydia van Rookhuijzen en al sinds mijn vierde creatief bezig, van het eerste poppensjaaltje tot truien voor iedereen die er maar een wilde en van het eerste gevouwen theezakje naar een echt scrapalbum.

Creatief bezig zijn is voor mij echt ontspanning. Toen er in 2003 een vacature was in een hobbywinkel wist ik het wel. Ik werd aangenomen en had het daar enorm naar mijn zin. Ik mocht al gauw helpen met de (kinder)feestjes en de kaarten maken club.

En nog voordat maar bijna iemand in Nederland had gehoord van scrappen werd dat een van mijn passies. Bij diverse groothandels en van “grote” Amerikaanse namen leerde ik de kneepjes van het vak. Ik mocht zelfs schrijven voor Nederlandse tijdschriften en gaf zowel voor bij de groothandels als ik hobbywinkels verschillende demonstraties.

Toen de hobbywinkel veranderde van eigenaar ben ik voor mijzelf begonnen. Ik woonde in Putten en had daar een leuke kamer (ik noemde het mijn atelier). Ik heb daarna een hele tijd een mooi atelier gehad in Ermelo en heb daar met veel plezier workshops en feestjes gegeven. Door Covid-19 en privé omstandigheden ben ik meer gaan werken in loondienst. Inmiddels heb ik geen atelier meer maar geef nog wel workshops en (kinder)feestjes bij de mensen thuis, op locatie en op de BSO bijvoorbeeld.

In 2006 werd ik gevraagd of ik ook de kaarten cursussen voor Stichting Welzijn Ermelo wilde verzorgen. Dat heb ik tot de corona crisis elke maand gedaan. Helaas is hier nu ook een einde aan gekomen.

Sinds 2010 ben ik ook cursusleidster van Hobbyfun Nederland. Via deze firma heb ik allerlei opleidingen genoten met o.a. 3d verf voor (interieur)decoraties, textiel versieren en glasets. Dit zijn nog steeds mijn meest gebruikte materialen.

Dit alles maakt wat ik nu doe. Ik geef creatieve cursussen op het gebied van interieurdecoraties en textiel versieren, met bv Diams 3d verf en glasets. Ook vind ik het leuk om mogelijkheden met materialen te ontdekken die er niet standaard op vermeld staan.

Vindt jij het ook leuk om met je hobby bezig te zijn dan bent je bij mij aan het goede adres. Je kunt dit doen op een feestje of workshop bij jou op locatie. Ik kom graag in Ermelo, Putten, Harderwijk, Nunspeet of Nijkerk graag bij je langs. Daarbuiten in overleg.

Ook kun je allerlei leuke hobbyartikelen bestellen via deze site.

Wil je weten wat ik wanneer doe, kijk dan in de kalender of maak een afspraak voor een moment dat jou het meest schikt.

Of bezoek mij op Facebook  en Instagram

Je kunt mij bereiken via: info at lydiacreatief.nl 

of telefoon O6  en 10884313

Lydia Visser 2 24-4-2011 14-02-38