Voorstellen

Ik ben Lydia Visser en al sinds mijn vierde creatief bezig, van het eerste poppensjaaltje tot truien voor iedereen die er maar een wilde en van het eerste gevouwen theezakje naar een echt scrapalbum.

Creatief bezig zijn is voor mij echt ontspanning. Toen er in 2003 een vacature was in een hobbywinkel wist ik het wel. Ik werd aangenomen en had het daar enorm naar mijn zin. Ik mocht al gauw helpen met de (kinder)feestjes en de kaarten maken club.

En nog voordat maar bijna iemand in Nederland had gehoord van scrappen werd dat een van mijn passies. Bij diverse groothandels en van “grote” Amerikaanse namen leerde ik de kneepjes van het vak. Ik mocht zelfs schrijven voor Nederlandse tijdschriften en gaf zowel voor bij de groothandels als ik hobbywinkels verschillende demonstraties.

Toen de hobbywinkel veranderde van eigenaar ben ik voor mijzelf begonnen. Ik woonde in Putten en had daar een leuke kamer (ik noemde het mijn atelier). Sinds maart 2017 woon ik in Ermelo en heb daar een prachtig, echt atelier. Heerlijk om te werken en cursussen te geven.

In 2006 werd ik gevraagd of ik ook de kaarten cursussen voor Stichting Welzijn Ermelo wilde verzorgen. Dat doe ik nu iedere maand met plezier.

Sinds 2010 ben ik ook cursusleidster van Hobbyfun Nederland. Via deze firma heb ik allerlei opleidingen genoten met o.a. 3d verf voor (interieur)decoraties, textielversieren en glasets.

Dit alles maakt wat ik nu doe. Ik geef creatieve cursussen op het gebied van kaarten maken, stempelen, scrappen, glasets, interieurdecoraties en textiel versieren. Dit lijkt een groot gebied maar veel overlapt elkaar, ik vind het leuk om mogelijkheden met materialen te ontdekken die er niet standaard op vermeld staan.

Vindt u het ook leuk om met uw hobby bezig te zijn dan bent u bij mij aan het goede adres. U kunt dit doen in een open atelier, workshop of Crea voor Kids en op een feestje of workshop zowel bij mij thuis als op locatie. Ik woon in Ermelo maar kom ook in Ermelo, Putten, Harderwijk, Nunspeet of Nijkerk graag bij u langs.

Ook kunt u allerlei leuke hobbyartikelen bestellen via deze site.

Wilt u weten wanneer u wat kunt doen, kijk dan in de kalender of maak een afspraak voor een moment dat u het meest schikt.

Of bezoek mij op Facebook  en Instagram

U kunt mij bereiken via: info at lydiacreatief.nl 

of telefoon O6  en 10884313

Lydia Visser 2 24-4-2011 14-02-38