Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Zit jouw antwoord er niet bij, schroom niet om contact op te nemen. Dat kan via onderstaand formullier of stuur een mail naar info@lydiacreatief.nl

Workshops

Door de huidige maatregelen kon ik tot 1 juni geen feestjes of workshops geven. Wel is de webwinkel nog gewoon geopend en kun je spullen bestellen. Deze kan ik per post verzenden, zelf bezorgen in de omgeving of je kunt het ophalen in Ermelo. Een feestje en de Crea voor Kids zijn weer toegestaan, onder bepaalde voorwaarde (zie die faq).

Mijn atelier is groot genoeg dat er 2 personen tegelijk op bezoek mogen komen. Dit betekent dat je (op afspraak) langs kunt komen om iets te kopen of een prive-workshop te volgen. Uiteraard word je verzocht niet te komen als je verkouden bent of andere klachten hebt. We kunnen op anderhalve meter van elkaar blijven, maar het zal niet helemaal zo zijn als je gewend bent.

Bij de meeste workshops hoef je niets mee te nemen. Kom je scrappen, neem dan wel je eigen foto’s mee. Verder staat het erbij als je iets bijzonders nodig hebt. Maar meestal heb ik gewoon alles als in het atelier.

En natuurlijk is het altijd fijn om je goede humeur mee te nemen.

Category: Workshops

De prijs van een workshop is afhankelijk van de gebruikte materialen en de tijdsduur van de workshop. Deze prijs is dus heel verschillend per workshop. Kijk op deze pagina voor een indicatie. https://www.lydiacreatief.nl/workshops/workshops-volwassenen/

Category: Workshops

Bij een workshop, open atelier of crea voor kids bv. zit altijd drinken zoals koffie, thee of limonade en wat lekkers zoals koek of een zakjes snoepjes.

Het gebruik van het materiaal is bij workshops en de crea voor kids inbegrepen, bij een open atelier reken je dat aan het eind extra af.

Het atelier is geopend op afspraak. Dit kan zijn een workshop, mini-atelier, feestje of crea voor kids bijvoorbeeld. Maar ook als je gewoon even wat wilt kopen mag je mij mailen of bellen voor een afspraak.

Als ik voor een langere periode geen artikelen kan versturen zal ik dat op de website laten weten.

Vanwege de verscherpte regels zal mijn atelier tot en met 19 januari gesloten zijn. Alle geplande activiteiten worden afgelast. Uiteraard is bestellen via de webwinkel nog wel mogelijk en wordt deze bestellen zo spoedig mogelijk bezorgd of verzonden (hierbij ben ik afhankelijk van de pakketvervoerders die het ook druk hebben).

Nee, dat hoeft niet. Je kiest wel voor een bepaalde workshop. Dus bv klomp beschilderen of glas met mozaiek. De basis is dan de klomp of een glazen schaal in diverse modellen. De afwerking beslis je helemaal zelf.

Category: Workshops

Ja zeker, ik wil graag een plaatsje voor je vrijhouden. Als het te druk is kan ik niet iedereen meer de aandacht geven die ze verdient. Of is er gewoon geen plaats meer aan de tafel.

Ja en nee. Iedereen werkt met of hetzelfde materiaal, aan hetzelfde thema of met dezelfde techniek. Maar het is altijd persoonlijk. Eigen kleur, eigen afwerking etc. Ik leg uit hoe de techniek werkt en jij past het toe op jouw manier.

Ja zeker dat kan. Met de Kids Party Box krijg je van mij meer dan genoeg materiaal voor alle gasten. Inclusief instructies. Ik breng de box gratis bij je thuis in Ermelo, Putten en Harderwijk. Na afloop van het feestje kom ik de overgebleven spullen weer bij je ophalen.

Meer informatie vind je hier.

Categories: Feestjes, Workshops

Als je niet zelf naar het atelier kunt komen, kom ik met alle spullen voor het feestje of workshop gewoon naar jullie toe. In Ermelo, Harderwijk en Putten reken ik daar niets extra’s voor. Nunspeet, Zeewolde en Nijkerk en eventueel verder is in overleg.

Categories: Feestjes, Workshops

Ja, natuurlijk. Feestjes zijn voor jong en oud. Leuke ideeen voor tieners en volwassenen vind je op de site onder workshop-volwassenen. Maar iets uit het feestjes album mag natuurlijk ook.

Categories: Feestjes, Workshops

Load More

Is je vraag niet beantwoord, mail mij gerust. Ik zal graag antwoord geven.