Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Zit jouw antwoord er niet bij, schroom niet om contact op te nemen. Dat kan via onderstaand formullier of stuur een mail naar info@lydiacreatief.nl

Verzenden

Door de huidige maatregelen kon ik tot 1 juni geen feestjes of workshops geven. Wel is de webwinkel nog gewoon geopend en kun je spullen bestellen. Deze kan ik per post verzenden, zelf bezorgen in de omgeving of je kunt het ophalen in Ermelo. Een feestje en de Crea voor Kids zijn weer toegestaan, onder bepaalde voorwaarde (zie die faq).

Mijn atelier is groot genoeg dat er 2 personen tegelijk op bezoek mogen komen. Dit betekent dat je (op afspraak) langs kunt komen om iets te kopen of een prive-workshop te volgen. Uiteraard word je verzocht niet te komen als je verkouden bent of andere klachten hebt. We kunnen op anderhalve meter van elkaar blijven, maar het zal niet helemaal zo zijn als je gewend bent.

Het atelier is geopend op afspraak. Dit kan zijn een workshop, mini-atelier, feestje of crea voor kids bijvoorbeeld. Maar ook als je gewoon even wat wilt kopen mag je mij mailen of bellen voor een afspraak.

Als ik voor een langere periode geen artikelen kan versturen zal ik dat op de website laten weten.

De verzendkosten zijn € 6,95 voor een pakket. Past het door de brievenbus dan kost het € 3,95. Bestellingen boven de € 60,- worden gratis verzonden. Ophalen is ook altijd gratis.

Category: Verzenden

Is een product op voorraad dan probeer ik het altijd binnen twee werkdagen naar het postnl.punt te brengen. Mocht dit niet lukken, dan neem ik contact met je op.

Category: Verzenden

Load More

Is je vraag niet beantwoord, mail mij gerust. Ik zal graag antwoord geven.