Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Zit jouw antwoord er niet bij, schroom niet om contact op te nemen. Dat kan via onderstaand formullier of stuur een mail naar info@lydiacreatief.nl

Open atelier

Ik ben open op afspraak. Dit geldt voor feestjes, workshops, aankopen doen etc. Mail mij op info@lydiacreatief.nl om een afspraak te maken of vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens het inloop atelier is de deur gewoon open en hoef je geen afspraak te maken. Het inloop atelier is bedoeld om even iets voor je zelf of als cadeau te kopen of voor een korte vraag als je vast loopt met je project.

Categories: Algemeen, Open atelier

Door de huidige maatregelen kon ik tot 1 juni geen feestjes of workshops geven. Wel is de webwinkel nog gewoon geopend en kun je spullen bestellen. Deze kan ik per post verzenden, zelf bezorgen in de omgeving of je kunt het ophalen in Ermelo. Een feestje en de Crea voor Kids zijn weer toegestaan, onder bepaalde voorwaarde (zie die faq).

Mijn atelier is groot genoeg dat er 2 personen tegelijk op bezoek mogen komen. Dit betekent dat je (op afspraak) langs kunt komen om iets te kopen of een prive-workshop te volgen. Uiteraard word je verzocht niet te komen als je verkouden bent of andere klachten hebt. We kunnen op anderhalve meter van elkaar blijven, maar het zal niet helemaal zo zijn als je gewend bent.

Je betaalt per keer € 9,00. Daarbij komen dan nog de kosten van de gebruikte materialen (zoals papier). Gebruik van gereedschap is gratis.

Je kunt ook een 5 ritten kaart kopen voor € 35,00.

Category: Open atelier

Bij een workshop, open atelier of crea voor kids bv. zit altijd drinken zoals koffie, thee of limonade en wat lekkers zoals koek of een zakjes snoepjes.

Het gebruik van het materiaal is bij workshops en de crea voor kids inbegrepen, bij een open atelier reken je dat aan het eind extra af.

Het atelier is geopend op afspraak. Dit kan zijn een workshop, mini-atelier, feestje of crea voor kids bijvoorbeeld. Maar ook als je gewoon even wat wilt kopen mag je mij mailen of bellen voor een afspraak.

Als ik voor een langere periode geen artikelen kan versturen zal ik dat op de website laten weten.

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft gesteld ivm de de Corona-crisis mogen er in mijn atelier maar twee volwassenen tegelijk aanwezig zijn.

Omdat er toch vraag was naar een gezellige avond creatief bezig zijn, heb ik een mini atelier ingepland. Je bent dan met maximaal 2 volwassen. Jullie zitten op een vaste plek en houden ander halve meter afstand van elkaar. Ik zit ook op ander halve meter afstand van jullie beide en pak die spullen die jullie graag willen gebruiken.

Voor en na die tijd wordt alles gedesinfecteerd.

Iets drinken is wel mogelijk.

Het gebruik van het toilet kan alleen bij hoge nood. Ga bij voorkeur gewoon thuis.

Categories: Covid-19, Open atelier

Tijdens het open atelier is het atelier geopend is voor klanten. Je moet je hier voor opgeven.
Maar wat je dan wil gaan doen is helemaal aan jou. Je kunt iets nieuws beginnen, iets afmaken of om advies vragen. Je mag al mijn gereedschap gebruiken. Je betaalt een vast bedrag per keer en rekent daarbij extra de gebruikte materialen af.
In het open atelier gaat de ene scrappen, de ander kaarten maken en een volgende misschien met 3d verf aan de slag. Bijna alles is mogelijk.

Dit is dus anders dan het inloop atelier waar je alleen even langs komt voor een kort bezoekje, advies of om iets te kopen.

Categories: Algemeen, Open atelier

Vanwege de verscherpte regels zal mijn atelier tot en met 19 januari gesloten zijn. Alle geplande activiteiten worden afgelast. Uiteraard is bestellen via de webwinkel nog wel mogelijk en wordt deze bestellen zo spoedig mogelijk bezorgd of verzonden (hierbij ben ik afhankelijk van de pakketvervoerders die het ook druk hebben).

Nee, dat hoeft niet. Je mag je laten inspireren door alles in mijn atelier, de voorbeelden en de materialen. Of je ziet iemand anders iets maken wat jij ook zou willen doen. Dat kan allemaal. Heb je wel een leuk idee, dan is dat ook goed. Neem gerust iets mee wat je bv wilt bewerken of pimpen.

Category: Open atelier

Ja zeker, ik wil graag een plaatsje voor je vrijhouden. Als het te druk is kan ik niet iedereen meer de aandacht geven die ze verdient. Of is er gewoon geen plaats meer aan de tafel.

Ja zeker, dat mag. Misschien wel je zelf iets afmaken. Of iets versieren, verfraaien of een vlekje wegwerken. Soms zoek je nog net dat ene dingetje ter versiering, neem dan gerust je eigen werk mee om het juist passende te zoeken.

Kom je scrappen, dan is het wel zo handig om je eigen foto’s mee te nemen natuurlijk.

Category: Open atelier

Nee, het open atelier is juist bedoelt om lekker creatief bezig te zijn met hetgeen jij leuk vindt. Hetzelfde doen mag wel, maar hoeft niet.

Category: Open atelier

Load More

Is je vraag niet beantwoord, mail mij gerust. Ik zal graag antwoord geven.