Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Zit jouw antwoord er niet bij, schroom niet om contact op te nemen. Dat kan via onderstaand formullier of stuur een mail naar info@lydiacreatief.nl

Feestjes

Door de huidige maatregelen kon ik tot 1 juni geen feestjes of workshops geven. Wel is de webwinkel nog gewoon geopend en kun je spullen bestellen. Deze kan ik per post verzenden, zelf bezorgen in de omgeving of je kunt het ophalen in Ermelo. Een feestje en de Crea voor Kids zijn weer toegestaan, onder bepaalde voorwaarde (zie die faq).

Mijn atelier is groot genoeg dat er 2 personen tegelijk op bezoek mogen komen. Dit betekent dat je (op afspraak) langs kunt komen om iets te kopen of een prive-workshop te volgen. Uiteraard word je verzocht niet te komen als je verkouden bent of andere klachten hebt. We kunnen op anderhalve meter van elkaar blijven, maar het zal niet helemaal zo zijn als je gewend bent.

De kosten van een kinderfeestje verschillen. Dit ligt aan het aantal kinderen en aan het gebruikte materiaal. Reken op een basisprijs van € 11,00 per kind met een minimumbedrag van € 50,00 per feestje.

Category: Feestjes

Bij een feestje is natuurlijk al het gebruikte materiaal inbegrepen. Ook krijgen de kinderen iets te drinken en een zakje snoepjes tussendoor.

Wil je graag iets van gebak of zo, dan kan dat, tegen meerprijs, ook geregeld worden. Net als het uitpakken van de cadeautjes in het atelier. Bedenk dat het feestje dan wel wat langer duurt dan de gemiddelde twee uur.

Category: Feestjes

Het atelier is geopend op afspraak. Dit kan zijn een workshop, mini-atelier, feestje of crea voor kids bijvoorbeeld. Maar ook als je gewoon even wat wilt kopen mag je mij mailen of bellen voor een afspraak.

Als ik voor een langere periode geen artikelen kan versturen zal ik dat op de website laten weten.

Vanwege de verscherpte regels zal mijn atelier tot en met 19 januari gesloten zijn. Alle geplande activiteiten worden afgelast. Uiteraard is bestellen via de webwinkel nog wel mogelijk en wordt deze bestellen zo spoedig mogelijk bezorgd of verzonden (hierbij ben ik afhankelijk van de pakketvervoerders die het ook druk hebben).

Ja, dat mag. En bij jonge kinderen is het vaak ook heel prettig.

Bij kinderen vanaf een jaar of 8 is het meestal niet nodig, maar vindt de jarige het wel gezellig. Je kunt dan ook zelf foto’s maken en mag helpen als je dat leuk vindt. Het is echter niet handig als er teveel volwassenen in het atelier zijn. Twee ouders/chauffeurs is meer dan genoeg.

Category: Feestjes

Ja en nee. Iedereen werkt met of hetzelfde materiaal, aan hetzelfde thema of met dezelfde techniek. Maar het is altijd persoonlijk. Eigen kleur, eigen afwerking etc. Ik leg uit hoe de techniek werkt en jij past het toe op jouw manier.

Ja zeker dat kan. Met de Kids Party Box krijg je van mij meer dan genoeg materiaal voor alle gasten. Inclusief instructies. Ik breng de box gratis bij je thuis in Ermelo, Putten en Harderwijk. Na afloop van het feestje kom ik de overgebleven spullen weer bij je ophalen.

Meer informatie vind je hier.

Categories: Feestjes, Workshops

Ja, een kinderfeestje mag. Er moet op de volgende dingen gelet worden:

  • kinderen onder 12 jaar hoeven geen afstand van elkaar te houden
  • volwassenen wel, maar sinds 1 juli niet meer van de kinderen. (daarom maar een ouder bij het feestje)
  • een kind wat ziek is mag niet deelnemen aan het feestje
  • ga bij voorkeur thuis naar het toilet
  • eten en drinken wordt van te voren klaar gezet
  • cadeautjes uitpakken of iets anders extra’s moet thuis gebeuren.
  • in mijn atelier passen vanwege deze maatregelen 10 kinderen en één ouder
Categories: Covid-19, Feestjes

Als je niet zelf naar het atelier kunt komen, kom ik met alle spullen voor het feestje of workshop gewoon naar jullie toe. In Ermelo, Harderwijk en Putten reken ik daar niets extra’s voor. Nunspeet, Zeewolde en Nijkerk en eventueel verder is in overleg.

Categories: Feestjes, Workshops

Ja, natuurlijk. Feestjes zijn voor jong en oud. Leuke ideeen voor tieners en volwassenen vind je op de site onder workshop-volwassenen. Maar iets uit het feestjes album mag natuurlijk ook.

Categories: Feestjes, Workshops

In mijn atelier passen 10 kinderen (en 1 ouder). Komen er meer kinderen op het feestje, dan kom ik naar jullie toe.

Category: Feestjes

Vanaf ongeveer 6 jaar kan een kind zich lang genoeg concentreren om iets leuks, creatiefs te maken. Is een kind nog jonger, dan passen we het feestje gewoon aan en wordt het bv korter.

Category: Feestjes

Load More

Is je vraag niet beantwoord, mail mij gerust. Ik zal graag antwoord geven.