Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Zit jouw antwoord er niet bij, schroom niet om contact op te nemen. Dat kan via onderstaand formullier of stuur een mail naar info@lydiacreatief.nl

Crea voor Kids

Door de huidige maatregelen kon ik tot 1 juni geen feestjes of workshops geven. Wel is de webwinkel nog gewoon geopend en kun je spullen bestellen. Deze kan ik per post verzenden, zelf bezorgen in de omgeving of je kunt het ophalen in Ermelo. Een feestje en de Crea voor Kids zijn weer toegestaan, onder bepaalde voorwaarde (zie die faq).

Mijn atelier is groot genoeg dat er 2 personen tegelijk op bezoek mogen komen. Dit betekent dat je (op afspraak) langs kunt komen om iets te kopen of een prive-workshop te volgen. Uiteraard word je verzocht niet te komen als je verkouden bent of andere klachten hebt. We kunnen op anderhalve meter van elkaar blijven, maar het zal niet helemaal zo zijn als je gewend bent.

De Crea voor Kids kost € 9,00 per keer. Dit is inclusief al het gebruikte materiaal en iets te drinken en wat lekkers.

Je kunt ook een kaart kopen, die kost € 30,00 voor vier keer.

Category: Crea voor Kids

Bij een workshop, open atelier of crea voor kids bv. zit altijd drinken zoals koffie, thee of limonade en wat lekkers zoals koek of een zakjes snoepjes.

Het gebruik van het materiaal is bij workshops en de crea voor kids inbegrepen, bij een open atelier reken je dat aan het eind extra af.

Crea voor Kids is een gezellige creatieve middag voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Tijdens de Crea voor Kids wordt er regelmatig met andere technieken en materialen gewerkt. Opgeven voor de Crea voor Kids is verplicht.

Category: Crea voor Kids

Het atelier is geopend op afspraak. Dit kan zijn een workshop, mini-atelier, feestje of crea voor kids bijvoorbeeld. Maar ook als je gewoon even wat wilt kopen mag je mij mailen of bellen voor een afspraak.

Als ik voor een langere periode geen artikelen kan versturen zal ik dat op de website laten weten.

De Crea voor Kids is voor kinderen van 6 jaar tot en met ongeveer 12. (groep 3 t/m 7 of 8) ongeveer. Bij voldoende belangstelling zal er ook ouder/kindclub worden georganiseerd (ca. 3 tot 6 jaar met de (groot)ouder samen).

In oktober 2020 wil ik beginnen met een tienerclub. Voor kinderen vanaf ca. 11 jaar.

Category: Crea voor Kids

Vanwege de verscherpte regels zal mijn atelier tot en met 19 januari gesloten zijn. Alle geplande activiteiten worden afgelast. Uiteraard is bestellen via de webwinkel nog wel mogelijk en wordt deze bestellen zo spoedig mogelijk bezorgd of verzonden (hierbij ben ik afhankelijk van de pakketvervoerders die het ook druk hebben).

Ja zeker, ik wil graag een plaatsje voor je vrijhouden. Als het te druk is kan ik niet iedereen meer de aandacht geven die ze verdient. Of is er gewoon geen plaats meer aan de tafel.

Bij de Crea voor Kids is het niet gebruikelijk dat er een ouder bij is. De ervaring is ook dat de kinderen onderling het samen heel gezellig hebben. Ze inspireren elkaar en helpen elkaar als dat nodig is. Natuurlijk blijf ik er wel de hele tijd bij.

Category: Crea voor Kids

Ja en nee. Iedereen werkt met of hetzelfde materiaal, aan hetzelfde thema of met dezelfde techniek. Maar het is altijd persoonlijk. Eigen kleur, eigen afwerking etc. Ik leg uit hoe de techniek werkt en jij past het toe op jouw manier.

Ja, de Crea voor Kids mag. Er moet op de volgende dingen gelet worden:

  • kinderen onder 12 jaar hoeven geen afstand van elkaar te houden
  • volwassenen sinds 1 juli ook niet meer van de kinderen
  • een kind wat ziek is mag niet deelnemen aan de Crea voor Kids
  • ga bij voorkeur thuis naar het toilet
  • eten en drinken wordt van te voren klaar gezet
  • in mijn atelier passen 10 kinderen
  • kinderen moeten buiten, bij de deur worden afgezet, ouders mogen het atelier niet in.

Load More

Is je vraag niet beantwoord, mail mij gerust. Ik zal graag antwoord geven.