Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Zit jouw antwoord er niet bij, schroom niet om contact op te nemen. Dat kan via onderstaand formullier of stuur een mail naar info@lydiacreatief.nl

Algemeen

Ik ben open op afspraak. Dit geldt voor feestjes, workshops, aankopen doen etc. Mail mij op info@lydiacreatief.nl om een afspraak te maken of vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens het inloop atelier is de deur gewoon open en hoef je geen afspraak te maken. Het inloop atelier is bedoeld om even iets voor je zelf of als cadeau te kopen of voor een korte vraag als je vast loopt met je project.

Categories: Algemeen, Open atelier

Je kunt contant afrekenen of (contactloos) pinnen. Je mag per persoon afrekenen als je met een groep komt.

Category: Algemeen

Door de huidige maatregelen kon ik tot 1 juni geen feestjes of workshops geven. Wel is de webwinkel nog gewoon geopend en kun je spullen bestellen. Deze kan ik per post verzenden, zelf bezorgen in de omgeving of je kunt het ophalen in Ermelo. Een feestje en de Crea voor Kids zijn weer toegestaan, onder bepaalde voorwaarde (zie die faq).

Mijn atelier is groot genoeg dat er 2 personen tegelijk op bezoek mogen komen. Dit betekent dat je (op afspraak) langs kunt komen om iets te kopen of een prive-workshop te volgen. Uiteraard word je verzocht niet te komen als je verkouden bent of andere klachten hebt. We kunnen op anderhalve meter van elkaar blijven, maar het zal niet helemaal zo zijn als je gewend bent.

Het atelier is geopend op afspraak. Dit kan zijn een workshop, mini-atelier, feestje of crea voor kids bijvoorbeeld. Maar ook als je gewoon even wat wilt kopen mag je mij mailen of bellen voor een afspraak.

Als ik voor een langere periode geen artikelen kan versturen zal ik dat op de website laten weten.

Wil je de privacyverklaring doorlezen, die vind je hier: https://www.lydiacreatief.nl/privacy/

Category: Algemeen

Tijdens het open atelier is het atelier geopend is voor klanten. Je moet je hier voor opgeven.
Maar wat je dan wil gaan doen is helemaal aan jou. Je kunt iets nieuws beginnen, iets afmaken of om advies vragen. Je mag al mijn gereedschap gebruiken. Je betaalt een vast bedrag per keer en rekent daarbij extra de gebruikte materialen af.
In het open atelier gaat de ene scrappen, de ander kaarten maken en een volgende misschien met 3d verf aan de slag. Bijna alles is mogelijk.

Dit is dus anders dan het inloop atelier waar je alleen even langs komt voor een kort bezoekje, advies of om iets te kopen.

Categories: Algemeen, Open atelier

Vanwege de verscherpte regels zal mijn atelier tot en met 19 januari gesloten zijn. Alle geplande activiteiten worden afgelast. Uiteraard is bestellen via de webwinkel nog wel mogelijk en wordt deze bestellen zo spoedig mogelijk bezorgd of verzonden (hierbij ben ik afhankelijk van de pakketvervoerders die het ook druk hebben).

Het atelier zelf is gelijkvloers en op de begane grond. De ruimte is ook groot genoeg om met een rolstoel te rijden. Echter er zit een kleine drempel bij de deur en het toilet is niet rolstoeltoegankelijk.

Category: Algemeen

Load More

Is je vraag niet beantwoord, mail mij gerust. Ik zal graag antwoord geven.