Diam's 3d verf workshop kennismaken

Prettig kennis te maken

Maakt u ook graag kennis? Kennis met nieuwe mensen of met nieuwe dingen? Ik wel. Graag ontmoet ik nieuwe mensen, om een voor mij niet meer nieuw product te laten zien. Een paar jaar geleden maakte ik kennis met 3d verf. Na een intensieve cursus, heb ik al veel mensen kennis laten maken met deze leuke verf. Aanstaande donderdagavond, 20 november heb ik weer een kennismakingsles. U bent van harte welkom om 19.30 uur, maar meld u wel even aan. Ik hoop van harte dat ik kennis met u kan maken.
Mocht u nog een kind zijn, of samen met uw kind willen komen, op woensdagmiddag 27 november heb ik een speciale kennismakingsles voor kinderen (en ouders).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *