Creatief kinder-feestje thuis of in het atelier in Ermelo

Kinderfeestje

Voor een leuke creatieve invulling van een kinderfeestje kunnen kinderen (en ouders) ook bij mij terecht.

In overleg met de jarige worden de wensen besproken. Denk hierbij aan spiegels, eenhoorns, schatkistjes, spaarpotten, memoborden of bijvoorbeeld speksteen kettingen. Voor alle leeftijden zijn er leuke mogelijkheden. Ik heb verschillende materialen in mijn atelier. Zoals bijvoorbeeld 3d verf, foam clay, silk clay en pearl clay.

Natuurlijk nemen alle bezoekers na afloop hun eigen creatie mee naar huis.

Een feestje duurt ongeveer twee uur. Een groep van maximaal 10 kinderen past er in mijn atelier. Maar ik kom voor het kinderfeestje ook graag bij de jarige thuis als je dat makkelijker vindt of als de groep groter is.

De prijs is afhankelijk van het gekozen feestje, locatie, materiaal en aantal kinderen.

Kijk voor de voorbeelden in het fotoalbum. Uiteraard kan de jarige ook zelf met een leuk idee komen.

Wil je liever helemaal zelf het feestje regelen. Dat kan heel gemakkelijk met de Kids Party Box. Ik breng je een doos met meer dan genoeg spullen voor alle gasten en jij gaat zelf samen met de kinderen aan de slag. Kijk hier voor meer informatie.

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie of aanvraag van een feestje.

  Naam van de jarige

  vrij 30 oktvrij 6 novzat 7 novvrij 27 novzat 28 novvrij 4 deczat 5 decvrij 11 deczat 12 decvrij 18 deckerstvakantie in overlegalleen informatie aanvragen

  Vanwege de coronacrisis moet ook ik mij aan de regels houden. Een feestje mag weer, maar met maximaal één volwassenen in mijn atelier. Het feestje kan ook bij de jarige thuis gehouden worden.

  Ik doe er alles aan om dit zo actueel mogelijk te houden maar het kan zijn dat een datum door een andere jarige is gereserveerd, maar nog niet bevestigd.
  Uiteraard is het geen probleem om zelf een andere datum voor te stellen. Samen zullen we kijken of dit mogelijk is.

  Wil je het feestje liever zelf organiseren? Je kunt ook een Party-Box huren.