Creatieve kinderen

Feestjes, Crea voor Kids, BSO en meer….

Ook kinderen zijn graag creatief bezig. Daarom konden ze bij mij terecht voor een persoonlijk verjaardagsfeestje of de maandelijkse Crea voor Kids. Ook ga ik naar verschillende locaties van de BSO om daar gezellig creatief bezig te zijn met de kinderen. Ik ga binnenkort mijn activiteiten beëindigen en zal dan ook geen kinderfeestjes meer doen. De BSO gaat nog wel even door.

Kinderfeestjes

In overleg met de jarige worden de wensen besproken en kunnen alle kinderen hun eigen kunstwerk maken.

Een feestje duurt ongeveer twee uur. Ik kom bij de jarige thuis.

De prijs is afhankelijk van het gekozen feestje, locatie, materiaal en aantal kinderen.

Het is ook mogelijk om een feestkist te bestellen. Je ontvangt dan al het materiaal wat nodig is voor het feestje. Inclusief een duidelijke beschrijving, en als het nodig is een link naar een uitleg filmpje. Er zit meer dan genoeg materiaal in, wat overblijft gaat gewoon weer terug.

Kijk voor de voorbeelden in het fotoalbum. Uiteraard kan de jarige ook zelf met een leuk idee komen.  Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie of aanvraag van een feestje.

  Crea voor Kids

  Bij Crea voor Kids kunnen kinderen heerlijk hun eigen creatieve ideeën kwijt. Iedere club is anders, een ander onderwerp, een andere techniek, een ander materiaal. Crea voor Kids is meer dan een hobbyclub en knutselen. De kinderen werken vaak met andere materialen dan thuis, met andere technieken. Behalve gezellig is het dus ook leerzaam.

  Bij voldoende belangstelling zal er ook een speciale Club voor Tieners komen. Of een ouder en kind club voor de jongste.

  KidsClubLydiaCreatief2014 Klein

  BSO

  Ben je een leidster van een BSO of anders betrokken en zou je het leuk vinden als ik bij jullie op locatie een keer een workshop kom geven? Vul dan gerust bovenstaand formulier in en ik vertel je de mogelijkheden en we bespreken jouw wensen.

  Meer…….?

  En natuurlijk kunt u ook materiaal zoals Foam Clay en 3d verf aanschaffen via de webwinkel of in mijn atelier. Om heerlijk thuis mee te knutselen. Ook hier zal ik binnenkort mee gaan stoppen.

  Wil je op de hoogte blijven, vul dan je gegevens onderaan deze pagina in.