Kinderen

Feestjes, Crea voor Kids en meer….

Ook kinderen zijn graag creatief bezig. Daarom kunnen ze bij mij terecht voor een persoonlijk verjaardagsfeestje of de maandelijkse Crea voor Kids.

Kinderfeestjes

In overleg met de jarige worden de wensen besproken en kunnen alle kinderen hun eigen kunstwerk maken.

Een feestje duurt ongeveer twee uur. Een groep van maximaal 10 kinderen past er in mijn atelier. Maar ik kom ook bij de jarige thuis als je dat makkelijker vindt of als de groep groter is.

De prijs is afhankelijk van het gekozen feestje, locatie, materiaal en aantal kinderen.

Kijk voor de voorbeelden in het fotoalbum. Uiteraard kan de jarige ook zelf met een leuk idee komen.  Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie of aanvraag van een feestje.

Crea voor Kids

Bij Crea voor Kids kunnen kinderen heerlijk hun eigen creatieve ideeën kwijt. Iedere club is anders, een ander onderwerp, een andere techniek, een ander materiaal. Crea voor Kids is meer dan een hobbyclub en knutselen. De kinderen werken vaak met andere materialen dan thuis, met andere technieken. Behalve gezellig is het dus ook leerzaam.

Iedere derde woensdag in de maand is er Crea voor Kids om 13.30 uur.

Bij voldoende belangstelling zal er ook een speciale Club voor Tieners komen. Of een ouder en kind club voor de jongste.

KidsClubLydiaCreatief2014 Klein

Meer…….?

Als ik naar een (hobby) markt ga dan is er meestal ook een mogelijkheid voor een gezellige workshops voor kinderen en volwassenen.

En natuurlijk kunt u ook materiaal zoals Foam Clay en 3d verf aanschaffen via de webwinkel. Om heerlijk thuis mee te knutselen.

Hieronder kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *