3d verf

3d verf van Diams is zeer veelzijdig.

3D verf van Diams is zeer veelzijdig en een mooie een verf op waterbasis. Hij is geschikt voor eigenlijk alle ondergronden. Denk hierbij aan hout, textiel, metaal, kunststof en terrra cotta. De verf zit in een platte, handzame tube met een mooie dunne punt. Dankzij deze punt kunt u zorgvuldig lijnen en stippen maken, dit is het 3d effect zoals de naam al aangeeft. De punt is afneembaar en makkelijk te reinigen. De verf is kleurecht en kan ook buiten gebruikt worden. De verf hoeft niet worden afgelakt. 3d verf is watervast en kan gewassen worden op 40 graden. Omdat de verf zuurvrij is, is hij ook zeer geschikt voor o.a. kaarten maken en scrapbooken.

Het dunne puntje geeft u ook de mogelijkheid om de verf te gebruiken bij handlettering.

Enkele mogelijkheden met 3d verf. Enkele mogelijkheden met 3d verf.

Ook geschikt voor kinderen

Bij de workshops die ik geef wordt regelmatig gewerkt met deze verf. En ook voor kinderfeestjes is er regelmatig vraag naar ideeën met 3d verf.

Wilt u de verf bestellen, dat kan via de webshop. U vindt daar het complete assortiment.

De 3d verf kost € 3,55 per tube, er zijn ook leuke setjes met minitubes verkrijgbaar, leuk als startset of om cadeau te geven.  Uiteraard kunt u de verf ook kopen tijdens een workshop, open atelier, het inloopatelier en op een markt etc. Of bel even voor een afspraak om in het atelier alle kleuren van dichtbij te bekijken.  Wilt u de gehele kleurenkaart bekijken, dan kan dat hier.

Vind je het leuk om tips, de laatste nieuwtjes en aanbiedingen te ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Als dank laat ik je zien hoe je zelf een kaarsje kunt versieren met 3d verf.