3d verf

3d verf van Diams is zeer veelzijdig.

3D verf van Diams is zeer veelzijdig en een mooie een verf op waterbasis. Hij is geschikt voor eigenlijk alle ondergronden. Denk hierbij aan hout, textiel, metaal, kunststof en terrra cotta. De verf zit in een platte, handzame tube met een mooie dunne punt. Dankzij deze punt kunt u zorgvuldig lijnen en stippen maken, dit is het 3d effect zoals de naam al aangeeft. De punt is afneembaar en makkelijk te reinigen. De verf is kleurecht en kan ook buiten gebruikt worden. De verf hoeft niet worden afgelakt. 3d verf is watervast en kan gewassen worden op 40 graden. Omdat de verf zuurvrij is, is hij ook zeer geschikt voor o.a. kaarten maken en scrapbooken.

Het dunne puntje geeft u ook de mogelijkheid om de verf te gebruiken bij handlettering.

Enkele mogelijkheden met 3d verf. Enkele mogelijkheden met 3d verf.

Ook geschikt voor kinderen

Bij de workshops die ik geef wordt regelmatig gewerkt met deze verf. En ook voor kinderfeestjes is er regelmatig vraag naar ideeën met 3d verf.

Wilt u de verf bestellen, dat kan via de webshop. U vindt daar het complete assortiment. Omdat ik over een paar maanden mijn activiteiten ga beëindigen zal je niet alle kleuren meer vinden in mijn webshop. Ik verwijs je naar www.hobbyfun.nl voor het complete assortiment.