Lydia Creatief bestaat 15 jaar

Dit jaar op 1 april is het precies 15 jaar geleden dat Lydia Creatief begon met het geven van workshops aan haar keukentafel. Die keukentafel werd al gauw uitgebreid naar een eigen kamer.

Twee jaar geleden verhuist Lydia Creatief naar een nieuw atelier in Ermelo. Daar ontvang ik regelmatig mensen die bij mij een gezellige workshop volgen of een creatief (kinder)feestje houden. Ook komt ik graag bij mensen op locatie voor bv een familie-, personeels-, of vrijgezellenfeest.

De workshops zijn gebaseerd op vele technieken zoals (3d) verf en diverse soorten klei. Met b.v. stof, hout, mdf, styropor en glas worden kunstwerken gecreƫerd die erg leuk zijn ter decoratie, als cadeau of voor praktisch gebruik.

Omdat het moeilijk is om te beschrijven hoeveel er allemaal mogelijk is, nodig ik iedereen uit om op woensdag 10 april in de middag of avond een kijkje te nemen in haar atelier. Je krijgt dan de kans om de unieke 3d verf zelf te proberen en de diverse mogelijkheden van workshops en feestjes te bekijken. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Het atelier is op 10 april open van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Je vindt het atelier aan de Seringweg 65 in Ermelo.